VELUX INTEGRA® електрични и соларни прозорци за покрив

Ако сакате врвна удобност, VELUX INTEGRA® е одговорот. Овој иновативен систем на прозорци, ролетни  Ви овозможува да ги отворате и затворате со само еден допир на  ѕидниот прекинувач. Со ѕидниот прекинувач, можете полесно и побрзо да стигнете до секој прозорец. Надградете ги вашите покривни прозорци VELUX INTEGRA® со VELUX ACTIVE – врвен избор за свеж воздух и подобра удобност во затворените простории.

Придобивки
Свеж воздух и подобра удобност во затворен простор
Безгрижно домашно обезбедување – со еден допир можете да ги затворите сите прозорци на покривот
Нема ризик од дожд – сензорот за дожд ги затвора вашите прозорци
Погоден за наклони на покривот помеѓу 15° и 90°

Категорија

Бренд

Velux

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!