WPC греда Premium

Savadeck WPC греда наменета за производство на конструкции за декинг платформи

 

Должина на профилот 3000mm
Ширина на профилот 50mm
Дебелина на профилот 34mm
Категории ,

WPC гредите се направени од формула од пластика и дрво. Тие се карактеризираат со висока отпорност на оптоварување и долг животен век во надворешни услови.

Тие претставуваат стандарден дел од придружната опрема за изработка на платформи. Може да се постават директно на основата, а наменети се и за изградба на издигнати конструкции.

Бренд

Savadeck

Провери ја цената на производот

Исконтактирајте не за детали!