Атрактивен станбено-деловен објект на ул. „Московска“ бр. 17 А, во Тафталиџе, Општина Карпош, Скопје. Објектот кој со 5,5 тони зеленило од природно потекло е прогласен за најголема внатрешна градина за зелено домување во Европа, стави уникатен печат на овој дел од современо Скопје, носејќи ја природата во урбан објект за современо домување. 

Име на проект

Клиент Адора Инженеринг
Датум Јуни, 2018
Категорија Конструкција

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции