Cevahir Sky City, највисоките кули во Македонија, модерен станбен комплекс од четири 40-катни кули и трговски центар што нуди нови најсовремени капацитети, совршена услуга и нов поглед на Скопје. Со над илјада и триста апартмани, ова е навистина град – над градот

Име на проект

Клиент Cevahir Holding
Датум 2020
Категорија Конструкција

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции