Зад секое убаво дело, стои уште подобар тим. Идејата на Би Холдинг беше да се создаде објект кој што се истакнува со автентичност, функционалност и естетика. Уште при првата замисла, целта ни беше овој објект да отскокнува и да даде визија за една друга урбана слика, односно слика на современ град, каде станбеното живеење е во хармонија со потребите на индивидуата и семејството. Спојувањето на сето тоа го даде DreamLux.

Име на проект

Клиент БИ Холдинг
Датум Јануари, 2022
Категорија Конструкција

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции