Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски, кејот на Вардар, тениските игралишта на Александар Палас – Тwins со околу 7.000 метри квадратни ја краси најзелената општина во Скопје.

Од авантуристичка до „кежуал“ варијанта, од релаксирачки до прогресивни, Twins е создаден од еднособни, двособни, трособни и четворособни станови со квадратури од 36 до 76 метри квадратни со само една визуелна мисија – автентичност и релаксација.

Име на проект

Клиент Адора Инженеринг
Датум Декември, 2018
Категорија Конструкција

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции