Елитниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје е лоциран во срцето на македонската метропола, на само 1 км оддалеченост и 10 минути пеш од централниот плоштад на Скопје, со прекрасен панорамски поглед на градот и Порта Македонија.

Име на проект

Клиент Адора Инженеринг
Датум Декември, 2017
Категорија Конструкција

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции