CEVAHIR SKY CITY

 Cevahir Sky City, највисоките кули во Македонија, модерен станбен комплекс од четири 40-катни кули и трговски центар што нуди нови најсовремени капацитети, совршена услуга и нов поглед на Скопје. Со над илјада и триста апартмани, ова е навистина град – над градот Име на проект Клиент Cevahir

Прочитај повеќе

ELENA LUKA TWINS

Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски, кејот на Вардар, тениските игралишта на Александар Палас – Тwins со околу 7.000 метри квадратни ја краси најзелената општина во Скопје. Од авантуристичка до „кежуал“ варијанта, од релаксирачки до прогресивни, Twins е

Прочитај повеќе

АДОРА DIAMOND GARDEN

Атрактивен станбено-деловен објект на ул. „Московска“ бр. 17 А, во Тафталиџе, Општина Карпош, Скопје. Објектот кој со 5,5 тони зеленило од природно потекло е прогласен за најголема внатрешна градина за зелено домување во Европа, стави уникатен печат на овој дел од современо Скопје, носејќи ја природата во

Прочитај повеќе

DREAMLUX Скопје

Зад секое убаво дело, стои уште подобар тим. Идејата на Би Холдинг беше да се создаде објект кој што се истакнува со автентичност, функционалност и естетика. Уште при првата замисла, целта ни беше овој објект да отскокнува и да даде визија за една друга урбана слика, односно

Прочитај повеќе

АДОРА FLATIRON

Елитниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје е лоциран во срцето на македонската метропола, на само 1 км оддалеченост и 10 минути пеш од централниот плоштад на Скопје, со прекрасен панорамски поглед на градот и Порта Македонија. Име на проект Клиент Адора Инженеринг Датум Декември, 2017 Категорија Конструкција

Прочитај повеќе