Се фокусираме на целосно реализирање на проектите

Нашите задоволни клиенти се најголема референца

Погледнете ја листата на проекти кои ги имаме реализирано на различни локации низ Македонија

CEVAHIR SKY CITY

 Cevahir Sky City, највисоките кули во Македонија, модерен станбен комплекс од четири 40-катни кули...

ELENA LUKA TWINS

Лоциран на само минута од најдобрите рекреативни центри – базенот Карпош, спортскиот центар Борис Трајковски

АДОРА DIAMOND GARDEN

Атрактивен станбено-деловен објект на ул. „Московска“ бр. 17 А, во Тафталиџе, Општина Карпош, Скопје

DREAMLUX Скопје

Уште при првата замисла, целта ни беше овој објект да отскокнува и да даде визија за една друга урбана слика

АДОРА FLATIRON

Елитниот станбено-деловен комплекс Адора Flatiron Скопје е лоциран во срцето на македонската метропола

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции