Центар за сува градба

Ритам Трејд ДОО Скопје егзистира на пазарот во Република Македонија од 2009 година и е компанија формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг- Белград, Република Србија компанија која е дел од групацијата Б+М Ритам Белград и работи во склоп на австриската корпорација Baustoff+Metall Gruppe Wien, Austria, интернационална компанија со присуство со сопствени компании на пазарите на повеќе од 15 европски земји.

Интернационалното искуство и присутност на регионалниот пазар на странскиот партнер со веќе високо изградена позиција го оправдуваат постоечкиот пристап кон клиентите и константното одржување на високиот квалитет како во асортиманот на производите така и во изведбата. Преку застапништвото на голем број брендови од областа на сувата градба кои се лидери во својата дејност, нашите цели и стремежи се задоволувањето на високиот критериум на домашните купувачи и партнери.
Ритам Трејд ДОО постои од 2009 година во Република Македонија
Формирана со заедничко вложување на Ритам инженеринг - Белград, Република Србија компанија која е дел од групацијата Б+М Ритам Белград и работи во склоп на австриската корпорација Baustoff+Metall Gruppe Wien, Austria
Приуство во повеќе од 15 европски земји
Нашата филозофија се заснова на концептуален пристап инспириран од визија и дизајн

Центар за сува градба, изведба и монтажа

Во секое време можеме да излеземе во пресрет со квалитетна изведба и монтажа која истовремено ќе биде координирана од нашиот стручен тим на соработници, како изведувачи, така и нашиот тим од магистри архитекти со лиценци за надзор и проектирање и изведба.
Поседуваме и Б Лиценца за градба на објекти од втора категорија издадена од Министерството за транспорт и врски на Република Македонија.

Вработени

+

Завршени проекти

+

Задоволни клиенти

+

Партнери

+
=

Сертификати

Вашиот доверлив инженерски партнер

Имаме професионален тим само за вас и вашата компанија

ДОБИВАЈТЕ ГИ СЕКОГАШ НАЈНОВИТЕ ИНФОРМАЦИИ

Претплатете се на нашиот newsletter за тековни проекти, новости и промоции